Progressive webapps

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Български 简体中文

Progressive Web Apps (PWA) er websteder, der kan installeres som uafhængige applikationer. De kan åbnes fra genveje og bruges i deres eget vindue adskilt fra hovedbrowseren.

Installer progressive webapps

Sådan installeres et websted som en PWA:

1. Åbn det websted, du vil installere, under en fane.
  2. Højreklik på fanen på fanelinjen.
  3. Vælg Installer[website name] i genvejsmenuen.
  4. Klik på Installer i den lille pop-op, der beder dig om at bekræfte din handling.

Installation af websteder, der ikke understøtter kørsel som PWA

Hvis du ikke kan se muligheden for at installere webstedet i genvejsmenuen, understøtter webstedet ikke at køre som en PWA. I så fald:

1. Vælg Opret en genvej i genvejsmenuen i stedet.
  2. Marker feltet for Åbn som vindue.
  3. Klik på Opret.

PWA-indstillinger

Gem adgangskode

Hvis PWA’en har mulighed for at logge ind på din konto, kan loginoplysninger gemmes i Vivaldi. Du kan få vist og administrere dine Adgangskoder i Vivaldi under Indstillinger > Privatliv > Adgangskoder.

Udvidelser

Hvis du har installeret udvidelser i Vivaldi, kan de også bruges i PWA’en. Se efter knappen Udvidelser fra øverste højre hjørne af PWA-vinduet for at få adgang til dem.

PWA-menu

Fra menuen kan du:

Appgenveje

Hvis appen har oprettet genveje til nogle af appens funktioner, kan du bruge dem ved at højreklikke på genvejsknappen på proceslinjen. Denne funktion er kun tilgængelig på Windows.

Vis installerede PW’er

Hvis du vil se, hvilke PWA’er du har installeret, og for at åbne dem fra Vivaldi, skal du gå til vivaldi://apps. Højreklik på appikonet på siden for at få flere muligheder.

Fjern progressive webapps

Sådan fjernes en PWA:

1. Åbn appen.
  2. Åbn PWA’ens menu.
  3. Vælg Afinstaller[website name].
  4. Vælg, om du vil rydde data fra appen eller ej.
  5. Klik på Fjern.