Android

📱 Zoeken

Zoeken met Vivaldi voor Android Om te zoeken met de Android-versie van Vivaldi, kun je tikken op de knop (zoeken) op de Startpagina of rechtstreeks op de adresbalk waarna je de zoekterm kunt intikken. Als je tikt op de knop (voltooien), wordt de zoekopdracht uitgevoerd met je standaard zoekmachine. Zoeken met een meegeleverde zoekmachine die […]

📱 Vivaldi Mobiel installeren en bijwerken

Vivaldi Mobiel installeren Om Vivaldi op je Android-apparaat te installeren: Open de Play Store-app; zoek naar Vivaldi Beta; Tik op Installeren; Als het laden voltooid is, tik je op Openen. Accepteer de gebruiksvoorwaarden en je kunt aan de slag. De oudste Android-versie waarop Vivaldi ondersteund wordt, is Android 5 – Lollipop. Als je geen toegang […]

📱 Notities

Met Notities kun je snel controlelijstjes, agendapunten of onderzoeksaantekeningen maken zonder hinderlijk van applicatie te hoeven wisselen. Notities weergeven Om je notities te bekijken en bewerken kun je: Het paneel openen vanuit de linkerkant van de onderste werkbalk; Links vegen naar Notities (tussen Geschiedenis en Downloads) of tikken op het pictogram Notities. Tikken op een […]

📱 Schermopname

Om op je telefoon een schermopname te maken van de huidige webpagina, gebruik je Vivaldi’s ingebouwde schermopnamefunctie. Een schermopname maken Om een schermopname te maken van de huidige pagina, open je het Vivaldi-menu > Schermopname. Kies een van de volgende twee opties: Schermopname van zichtbaar deel, Schermopname van hele pagina (op sommige pagina’s kan een […]

📱 Tabs

Het beheren van al je tabs in de mobiele versie van Vivaldi is gemakkelijk met de tabwisselaar. Tabwisselaar Om al je tabs te bekijken, kun je: Tikken op de knop Tabwisselaar aan de rechterkant van de onderste werkbalk. Het nummer in de knop Tabwisselaar geeft aan hoeveel tabs je open hebt. Neerwaarts vegen vanaf de […]

📱 Interface Vivaldi Mobiel

Net als de desktopbrowser heeft Vivaldi voor Android een unieke gebruikersinterface. Adresbalk Website-informatie: controleer de veiligheid van de verbinding en benader website-instellingen; Adres- en zoekveld: tik de te bezoeken koppeling of de op te zoeken zoekterm in; Vivaldi-menu: Je kunt opties bereiken zoals de bladwijzerpagina, schermopnames, instellingen en nog veel meer door op het Vivaldi-logo […]

📱 Wachtwoorden

Sla de aanmeldgegevens van je account op in de browser om sneller te internetten. Wachtwoorden opslaan Om een wachtwoord voor een website op te slaan, meld je je aan in je account en tik je op Opslaan in de dialoog die aan de onderkant van het scherm verschijnt. Tik op Nooit als je voor deze […]

📱 Geschiedenis

Bekijk een lijst van bezochte websites in Vivaldi’s geschiedenispaneel. Geschiedenispaneel Open het geschiedenispaneel door te tikken op de knop Paneel links op de onderste werkbalk en dan te vegen naar het tweede paneel. Je kunt ook tikken op de optie Geschiedenis in het menu boven. De websites worden aflopend chronologisch gesorteerd (meest recente eerst). Tik […]

📱 Downloads

Je kunt de voortgang en geschiedenis van gedownloade bestanden volgen in het paneel Downloads. Paneel Downloads Om je downloads te bekijken, tik je op de knop Panelen links op de onderste werkbalk en veeg je naar het laatste paneel. In plaats van vegen kun je ook tikken op de knop Downloads in het menu bovenaan. […]

📱 Synchronisatie

Synchroniseer bladwijzers, wachtwoorden, open tabs en meer tussen je pc en mobiele apparaten door je aan te melden bij je Vivaldi-account. Aanmelden bij Synchronisatie Om je in Vivaldi Mobiel aan te melden bij Synchronisatie: Tik op het Vivaldi-menu in de hoek rechtsboven, naast het adresveld; Kies Instellingen > Synchronisatie. Voer je aanmeldgegevens in, geef desgewenst […]