Diensten op Vivaldi.net

Spam, phishing en andere oplichterij melden

Om spam en andere oplichterij in Vivaldi Mail te bestrijden, hebben we een kopie nodig van de kop van de ontvangen e-mail. Dit kun je op twee manieren achterhalen: Optie 1: met de broncode Open het bericht; Klik op de knop Meer in het horizontale menu bovenaan; Kies Toon bron; Kopieer de inhoud van het […]

Gegevens van je Vivaldi-account exporteren

Met je Vivaldi-account heb je toegang tot verscheidene diensten van Vivaldi. Dit betekent dat de gegevens specifiek zijn voor elke dienst en dus ook afzonderlijk voor elke gebruikte dienst geëxporteerd moeten worden. Lees verder om te zien hoe je je gegevens kunt exporteren uit: Webmail Blog Forum Synchronisatie Webmail Mail: Om je berichten uit Vivaldi […]

Je account op vivaldi.net verwijderen

Met je account op vivaldi.net heb je toegang tot: Vivaldi Webmail; Vivaldi Forum; Vivaldi’s gratis (en reclamevrije) blogplatform; Vivaldi’s Synchronisatiefunctie. Voor je je account verwijdert, wil je misschien bepaalde accountgegevens exporteren. Om je Vivaldi-account te verwijderen: Meld je aan op Vivaldi.net en ga naar je profiel (hoek rechtsboven); Klik op ‘Delete account’ in onderste deel […]

Een nieuw Vivaldi-account aanmaken

Door een Vivaldi-account aan te maken, krijg je toegang tot: Vivaldi Synchronisatie: Synchroniseer onder andere bladwijzers, instellingen en geschiedenis over je verschillende apparaten. Vivaldi Forum: Hier kun je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van Vivaldi, stemmen op aankomende functies en reacties geven. Blogs: Maak je eigen blog (gebruikersnaam.vivaldi.net) en publiceer gratis je artikelen zodat […]

De snelkiezeranimatie van Vivaldi’s gemeenschap herstellen

Als je voor het eerst Vivaldi opent, staat er standaard een koppeling naar Vivaldi’s gemeenschap in je snelkiezer. De miniatuur voor deze koppeling is een gelikte animatie die we hebben gemaakt zodat je gemakkelijk je weg terug kunt vinden naar het Vivaldi Forum, Blogs en Webmail die op vivaldi.net staan: Snelkiezerminiaturen per ongeluk bijwerken Als […]

Problemen met registreren en aanmelden

Heb je problemen met het aanmaken van een Vivaldi-account of aanmelden bij je account? Lees hieronder enkele tips voor probleemoplossing en hoe je met ons in contact kunt komen als je er niet uitkomt. Problemen met registreren Foutmelding na het indienen van het registratieformulier Ga terug, controleer dat alle gegevens correct zijn ingevoerd en probeer […]

Vivaldi’s forum

Vivaldi’s forum is een plek om met gelijkgestemden van over de hele wereld over technologie te praten, de browser te bespreken, aanpassingstips en slimme trucs te delen, bugs te helpen oplossen en de ontwikkeling van de browser vorm te geven door functieverzoeken in te dienen en te ondersteunen. Dit artikel bespreekt de volgende onderwerpen: Onderwerpen […]

Aanmeldgegevens van je account vergeten

We maken het allemaal wel eens mee. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord wilt achterhalen (of je hebt geen toegang tot het herstelmailaccount dat je hebt opgegeven bij het registreren), kun je deze koppelingen gebruiken om weer bij je Vivaldi-account te kunnen komen: Wachtwoord vergeten: Nu achterhalen Als je account geblokkeerd is door vijf keer […]

Alles over Vivaldi’s webmail

Vivaldi geeft je een gratis webmailaccount op Vivaldi.net. Geen reclame, geen kleine lettertjes. Jouw Vivaldi.net webmail Aan de slag Vivaldi Mail instellen in je e-mailprogramma E-mail importeren uit een ander account E-mails exporteren E-mails schrijven Contactpersonen Agenda Identiteiten Filters Versleuteling Aanmeldproblemen Jouw Vivaldi Mail Opslagcapaciteit: 5GB Maximale bijlagegrootte: 20 MB Aan de slag Om aan […]

Een nieuwe functie aanvragen

We bouwen Vivaldi met de behoeften van onze forse gemeenschap in het achterhoofd. Als je een idee hebt voor een functie die je graag in de browser terugziet, laat het ons weten op het forum! Zoeken naar bestaande functieverzoeken We willen graag alle stemmen bundelen binnen één bericht en zo het aantal identieke aanvragen beperken, […]