Hoe kan ik...

Spam, phishing en andere oplichterij melden

Om spam en andere oplichterij in Vivaldi Mail te bestrijden, hebben we een kopie nodig van de kop van de ontvangen e-mail. Dit kun je op twee manieren achterhalen: Optie 1: met de broncode Open het bericht; Klik op de knop Meer in het horizontale menu bovenaan; Kies Toon bron; Kopieer de inhoud van het […]

Raspberry Pi -Tips om Vivaldi te draaien

Vivaldi voor ARM (32bits met hardware floating point) kun je hier vinden: Vivaldi voor Linux ARM downloaden Kies “Linux DEB ARM” uit het uitklapmenu. Hieronder enkele tips om er het beste van te maken. Vivaldi voor ARM installeren op niet-Debian distributies Gebruik “install-vivaldi.sh” : sh install-vivaldi.sh –final (meer informatie) Widevine en Flash Als je websites […]

Linux snapshots installeren op niet-DEB/RPM distributies

Als er voor jouw Linux-distributie geen snapshotpakket beschikbaar is, kun je het Linux installatiescript voor snapshots gebruiken. Het installatiescript is ondertekend met dezelfde sleutel gebruikt voor de Vivaldi Linux-pakketten, voor als je wilt controleren dat je lokale kopie een officiële versie is. Open een Terminal in de map waar je “install-vivaldi.sh” hebt opgeslagen en voer […]

Problemen met het afspelen van audio en video op macOS melden

Als je een probleem met het afspelen van media op macOS wilt melden, hebben we meer informatie nodig dan alleen een beschrijving van wat en wanneer er gebeurt, om met het probleem verder te kunnen. Bezoek de volgende site, kopieer en plak de inhoud en deel deze met ons: GPU: vivaldi://gpu Je kunt ook de […]

Zelfstandige installatie van Vivaldi

In dit artikel leggen we uit wat een zelfstandige installatie van Vivaldi inhoudt en hoe je deze kunt installeren op Windows, bijwerken en verwijderen. Zelfstandige installatie van Vivaldi Een zelfstandige installatie kan worden gebruikt om specifieke instellingen of versies te testen, zonder je instellingen voor de rest van het systeem (je profiel) te wijzigen. Je […]

Vivaldi bijwerken

Het is altijd goed om je browser bijgewerkt te houden om van de nieuwste functies te genieten en de laatste opgeloste bugs en veiligheidsupdates te krijgen. Je kunt je Vivaldi-browser zo bijwerken: Windows Een updatemelding laat je weten als er een nieuwe versie van Vivaldi uit is. Klik erop om de lijst van wijzigingen te […]

Vastlopers melden op Linux

Een vastloper doet zich voor als Vivaldi een onherstelbare fout tegenkomt en onverwacht afsluit, of als de tabinhoud verdwijnt en vervangen wordt door een plaatje van een dood vogeltje. Vastlopers melden Om een vastloper op Linux te melden, maak je een bugmelding aan en omschrijf je de vastloper. Het is vooral nuttig om gedetailleerde stappen […]

Vastlopers melden op macOS

Een vastloper doet zich voor als Vivaldi een onherstelbare fout tegenkomt en onverwacht afsluit, of als de tabinhoud verdwijnt en vervangen wordt door een plaatje van een dood vogeltje. Gegevens over een vastloper worden gelogd door macOS. Locatie van crashlogs Start het programma “Terminal”, open “Spotlight” en tik in: Terminal Kopieer en plak de volgende […]

Vastlopers melden op Windows

Een vastloper doet zich voor als Vivaldi een onherstelbare fout tegenkomt en onverwacht afsluit, of als de tabinhoud verdwijnt en vervangen wordt door een plaatje van een dood vogeltje. Gegevens over een vastloper worden gelogd door Vivaldi. Locatie van crashlogs Open de dialoog “Uitvoeren”: [Windows Key]+R Kopieer en plak de volgende tekst (je kunt driemaal […]

Hoe Vivaldi te deïnstalleren

Deze handleiding legt uit hoe je Vivaldi van je computer kunt verwijderen. Kies welk besturingssysteem je gebruikt en volg de bijbehorende stappen hieronder. Windows XP Sluit in Vivaldi alle tabs en vensters. Klik op het Windows Startmenu > Configuratiescherm. Klik op Programma’s installeren of verwijderen. Klik op Vivaldi. Kies Wijzigen / Verwijderen om Vivaldi te […]