Snelkiezer en bladwijzers

Paneel Bladwijzers

In Vivaldi kun je je bladwijzers beheren vanuit het paneel Bladwijzers, de bladwijzerbeheerder, de bladwijzerbalk en het menu Bladwijzers. In dit artikel richten we ons op het paneel Bladwijzers. Het paneel Bladwijzers benaderen Om bladwijzers vanuit het paneel te benaderen, kun je het volgende doen: Klik op de knop Paneel Bladwijzers aan de bovenkant van […]

Bladwijzerbalk

In Vivaldi kun je je bladwijzers beheren vanuit het paneel Bladwijzers, de bladwijzerbeheerder, de bladwijzerbalk en het menu Bladwijzers. In dit artikel richten we ons op de bladwijzerbalk. De bladwijzerbalk weergeven Om de bladwijzerbalk weer te geven: Ga naar Instellingen > Bladwijzers > Bladwijzerbalk en vink Bladwijzerbalk weergeven aan; Gebruik de sneltoets Ctrl+Shift+B / ⇧⌘B […]

Snelkiezers

Met snelkiezers kun je in Vivaldi snel je favoriete websites bereiken vanaf de snelkiezerpagina. Je kunt de bladwijzers in je snelkiezer aanpassen of eigen snelkiezers en mappen toevoegen om je inhoud te ordenen. Bladwijzers toevoegen aan de snelkiezer Klik op de grote knop + op de snelkiezerpagina. Tik het adres van een website of kies […]