bijwerken

📱 Vivaldi Mobiel installeren en bijwerken

Vivaldi Mobiel installeren Om Vivaldi op je Android-apparaat te installeren: Open de Play Store-app; zoek naar Vivaldi Beta; Tik op Installeren; Als het laden voltooid is, tik je op Openen. Accepteer ...

Vivaldi bijwerken

Het is altijd goed om je browser bijgewerkt te houden om van de nieuwste functies te genieten en de laatste opgeloste bugs en veiligheidsupdates te krijgen. Je kunt je Vivaldi-browser zo bijwerken: Wi...