Notities op Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Български 简体中文

Met Notities kun je snel controlelijstjes, agendapunten of onderzoeksaantekeningen maken zonder hinderlijk van applicatie te hoeven wisselen.

Notities weergeven

Om je notities te bekijken en bewerken kun je:

1. Het Knop Paneelschakelaar paneel openen vanuit de linkerkant van de onderste werkbalk;
  2. Links vegen naar Pictogram paneel Notities Notities (tussen Geschiedenis en Downloads) of tikken op het pictogram Pictogram paneel Notities Notities.
  3. Tikken op een notitie om de volledige notitie te zien.

Een nieuwe notitie aanmaken

Om een nieuwe notitie te schrijven:

1. Tik op de knop Knop Notitie toevoegen Notitie toevoegen in de hoek rechtsonder;
  2. Voer de tekst van de notitie in;
  3. Tik op de knop Knop Voltooien Voltooien in de hoek rechtsboven om de notitie op te slaan.

Een nieuwe notitie aanmaken vanuit een webpagina

Om een notitie te maken van iets wat je op een webpagina hebt gevonden:

1. Selecteer de tekst waarvan je een notitie wilt maken;
  2. In het menu dat verschijnt, kies je voor Naar notitie kopiëren.
Gemarkeerde tekst met contextmenu Naar notitie kopiëren

De notitie wordt opgeslagen in de laatst weergegeven map.

Een nieuwe notitiemap aanmaken

Om een nieuwe map in je notities aan te maken:

1. Selecteer de notitie(s) die je in een map wilt groeperen en tik op de knop Knop Verplaatsen Verplaatsen.
  2. Tik op Nieuwe map.
  3. Geef de map een naam en kies onder welke map deze komt.
  4. Tik op Knop Voltooien Voltooien om de map aan te maken.

Notities bewerken

Om een notitie te bewerken:

• Tik op de te bewerken notitie.
  • Als je klaar bent, tik je op de knop Knop Voltooien Voltooien in de hoek rechtsboven om de wijzigingen op te slaan.

Notities verplaatsen

Om een notitie naar een andere map te verplaatsen:

• Druk lang op de te verplaatsen notitie(s).
  • Tik op de knop Knop Verplaatsen Verplaatsen om een bestaande map te kiezen of een nieuwe aan te maken.

Notities verwijderen

Om een notitie te verwijderen, open je de notitie en klik je op Knop Sluiten Verwijderen in de hoek rechtsboven.

Om meerdere notities tegelijk te verwijderen:

1. Druk lang op de eerste notitie en tik dan op de andere notities die je wilt verwijderen.
  2. Klik op Knop Sluiten Verwijderen in de hoek rechtsboven.