Een nieuw Vivaldi-account aanmaken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Dansk Português Български 简体中文

Door een Vivaldi-account aan te maken, krijg je toegang tot:

Registratie

De volgende gegevens zijn nodig om een nieuw account aan te maken:

• Gebruikersnaam. Kies een unieke gebruikersnaam. Deze naam wordt gebruikt voor je nieuwe e-mailadres, blogadres, weergavenaam op het forum en om je aan te melden bij de verschillende Vivaldi-diensten.
  • Leeftijd. Je geboortedatum is nodig om aan autoriteiten aan te tonen dat je ouder bent dan 16, zodat we overeenkomstig de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) handelen.
  • Wachtwoord. Je extreem veilige en unieke wachtwoord dat je nergens anders gebruikt. Je kunt ook een wachtzin gebruiken bestaande uit meerdere willekeurige woorden. Aangezien korte wachtwoorden tegenwoordig eenvoudig te kraken zijn, moet het wachtwoord ten minste 12 tekens lang zijn.
  • Herstelmailadres. Dit adres wordt gebruikt om het account te activeren. Het wordt ook gebruikt om je accountgerelateerde berichten (bv. het opnieuw instellen van je wachtwoord) en technische updates te sturen.
  • Captcha. Een beveiligingsvraag in de vorm van een eenvoudige rekensom. Geef het antwoord in de vorm van een getal. Bijvoorbeeld: 2 + 2 = 4, niet vier.
  • Telefoonnummer. Als je Vivaldi’s webmail en blogdiensten wilt gebruiken, moet om veiligheidsredenen je telefoonnummer worden geverifieerd. Dit kan via je accountprofiel op Vivaldi.net nadat je het account via e-mail hebt geactiveerd.
registratieformulier

Je account activeren

Voordat je je aanmeldt bij je nieuwe account, moet je het eerst activeren met behulp van een koppeling in een mail die naar het herstelmailadres van je account is gestuurd. Deze koppeling is 24 uur geldig.

Als je hem niet ontvangen hebt, controleer dan eerst de map Spam; het bericht kan ook daar beland zijn. Als je de mail niet hebt ontvangen of de koppeling is verlopen, stuur je jezelf een nieuwe activeringsmail.

Telefonische verificatie

Als je webmail en blogs wilt gebruiken, moet ook je telefoonnummer geverifieerd worden. Daarvoor doe je het volgende:

1. Na accountactivering meld je je aan bij je accountprofiel op Vivaldi.net.
  2. Voer je telefoonnummer in en klik op Update.
  3. Controleer op je telefoon de sms met verificatiecode.
  4. Voer de code in op de nieuwe pagina en klik op Submit.

Hulp nodig met je Vivaldi-account?

Stuur ons een bericht

Let op: ondersteuningsaanvragen zullen doorgaans in het Engels worden beantwoord.

Maximale bestandsgrootte 8MB. Toegestane bestandstypes: txt, dmp, jpg, png.

Hoe gaan we om met je gegevens?

We gebruiken Jira-programmatuur gehost op onze servers in IJsland om berichten via dit formulier af te handelen. Zodra je je bericht hebt ingediend, zal ons ondersteuningsteam het bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen (doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen).

Wil je meer weten over ons privacybeleid of de programmatuur van derden die we gebruiken, lees dan onze privacypagina: vivaldi.com/privacy