Informatie op je Vivaldi-account bijwerken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Dansk Português Български 简体中文

Om je accountgegevens bij te werken, ga je eerst naar de profielpagina van je Vivaldi-account:

1. Meld je aan op Vivaldi.net;
  2. Zweef met de muis boven je gebruikersnaam of profielfoto in de hoek rechtsboven;
  3. In het menu kies je Profiel.

Profielfoto

Om een nieuwe profielfoto te uploaden:

1. Klik op de huidige afbeelding;
  2. Kies het nieuwe afbeeldingsbestand (maximaal 5MB);
  3. Snij zo nodig bij;
  4. Klik op Gereed.

Als je de nieuwe profielfoto niet ziet op forum of blogs, meld je dan af en weer aan.

Naam

Je naam wordt weergegeven op forum en blogs als je daarvoor kiest.

Om je naam in Vivaldi webmail te wijzigen, ga je naar Instellingen > Identiteiten.

Herstelmailadres

Om het herstelmailadres van je account te wijzigen:

1. Voor het nieuwe e-mailadres in;
  2. Klik Update;
  3. Ga naar het postvak van je herstelmailadres en zoek een bericht ‘Recovery Email Change Request‘ van Vivaldi;
  4. Open de koppeling in het bericht (deze blijft 48 uur geldig);
  5. Voer het aanmeldingswachtwoord van je account in en klik op E-mailadres verifiëren;

Als je teruggaat naar het profiel, zie je het nieuwe e-mailadres.

Telefoonnummer

Een telefoonnummer is alleen verplicht voor gebruikers die hun account na 16 oktober 2019 hebben aangemaakt en gebruik willen maken van webmail en/of blogs. Gebruikers met oudere accounts kunnen nu geen telefoonnummer aan hun profiel toevoegen aangezien dat voor hen niet nodig is.

Om je telefoonnummer te verifiëren:

1. Voer je telefoonnummer in (je moet hierop sms-berichten kunnen ontvangen en het mag niet reeds gekoppeld zijn aan andere Vivaldi-accounts);
  2. Klik Update;
  3. Controleer op je telefoon de code;
  4. Voer de code in op de nieuwe pagina en klik op Submit.

Abonneren op nieuwsbrief

Geef aan of je de Vivaldi-nieuwsbrieven Technische updates en Vivaldi nieuws wilt ontvangen. Je kunt abonnementen op nieuwsbrieven ook aanpassen op Vivaldi.com:

Aanmeldingswachtwoord

Om je aanmeldingswachtwoord te wijzigen:

1. Klik op Wachtwoord wijzigen in de hoek linksonder;
  2. Voer je huidige wachtwoord in en dan tweemaal het nieuwe wachtwoord;
  3. Klik Update.

Account verwijderen

Voor instructies over hoe je je Vivaldi-account kunt verwijderen, is hier een aparte helppagina.

Need help with your Vivaldi account?

Send us a message

Please note that replies to support messages will mostly be in English.

Maximum file size (8MB). Authorized files extensions: txt, dmp, jpg, png.

How do we handle your data?

We use Jira Software hosted on our servers in Iceland to manage messages sent to us via this form. Once you submit your message, our support team will review it and get back to you as soon as possible (normally within 2 to 3 business days).

If you’d like to know more about our privacy policy and the 3rd party software we use, check our privacy resources page: vivaldi.com/privacy