Opmerkingen plaatsen op blogberichten op vivaldi.com

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Български 简体中文

We zijn afhankelijk van de reacties van onze gemeenschap en horen graag van al onze gebruikers. Eén manier om ons je mening te geven is een opmerking te plaatsen op blogberichten op vivaldi.com. Daarvoor is het volgende van belang.

• Om opmerkingen te plaatsen op Vivaldi-berichten (Teamblogen Snapshots), moet je eerst een Vivaldi-account hebben.
  • Scrol naar het einde van het bericht en klik op Aanmelden als je al een account hebt, of Registreren als je er nog een aan moet maken.

Opmerkingenveld - niet aangemeld

Cookies van derden toestaan of pagina’s op de witte lijst zetten

Als de onderkant van een blogbericht eruitziet alsof je nog steeds niet bent aangemeld, probeer dan eerst de pagina te verversen. Als dit niet werkt, controleer dan of je cookies van derden blokkeert. Doordat opmerkingen op vivaldi.net worden opgeslagen en blogberichten op vivaldi.com, moeten cookies van vivaldi.net zijn toegestaan op vivaldi.com om een opmerking te kunnen plaatsen.

• Om alle cookies van derden toe te staan, ga je naar Instellingen > Privacy > Cookies en vink je Cookies van derden blokkeren uit.
  • Wil je dat niet, dan kun je bepaalde pagina’s op de witte lijst plaatsen. Ga daarvoor op de pagina met blogberichten naar het menu Website-informatie door te klikken op het slotpictogram links in het adresveld. Kies Cookies en verplaats alle Vivaldi-cookies van de geblokkeerde naar de toegestane lijst. Sluit het instellingenvenster en ververs de pagina.

Geblokkeerde cookies

• Gebruik je een extensie om cookies te blokkeren, plaats Vivaldi dan op de witte lijst van de extensie.

Veel plezier met opmerkingen plaatsen!