Snelkoppelingen naar websites

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Dansk Български 简体中文

Om een website te openen vanaf je bureaublad of uit een map, kun je een snelkoppeling aanmaken met de instructies hieronder.

Een snelkoppeling maken van een open webpagina

Om een snelkoppeling te maken van een webpagina die al openstaat:

1. Zorg ervoor dat je browservenster niet gemaximaliseerd is en je je bureaublad of een map van Bestandsbeheer of de Finder kunt zien;
  2. Zweef met de muis boven de knop Pictogram website-informatie Website-informatie links in het adresveld;
  3. Met de linkermuisknop sleep je de koppeling naar de website naar je bureaublad of de map van bestemming;
  4. De snelkoppeling wordt aangemaakt zodra je de muisknop loslaat.

Een snelkoppeling maken van een koppeling op een webpagina

Om een snelkoppeling te maken van een koppeling die je ziet staan op een webpagina:

1. Zorg ervoor dat je browservenster niet gemaximaliseerd is en je je bureaublad of een map van Bestandsbeheer of de Finder kunt zien;
  2. Zweef met de muis boven de koppeling;
  3. Met de linkermuisknop begin je de koppeling naar beneden te slepen tot je titel en adres van de pagina ziet.
    Een koppeling slepen om een snelkoppeling aan te maken
    Sleep de koppeling dan verder naar je bureaublad of de map van bestemming;
  4. De snelkoppeling wordt aangemaakt zodra je de muisknop loslaat.

Een webpagina opslaan

Om een webpagina als een html-bestand op te slaan:

1. Open de webpagina die je wilt opslaan;
  2. Ga naar het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Bestand > Pagina opslaan als;
  3. Voor het bestandstype in Opslaan als kies je “Webpage, alleen HTML (*.html;*htm)”;
  4. Klik Opslaan.

Meer lezen

[Help Page] Een snelkoppeling maken op het startscherm op Android