Volledig scherm

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Български 简体中文

Als je van zo veel mogelijk schermruimte gebruik wilt maken, kun je met Vivaldi internetten in volledig scherm.

Om op Windows of Linux naar volledig scherm te gaan, klik je op het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Venster > Volledig scherm of gebruik je de sneltoets F11. Op macOS volg je Weergave > Volledig scherm, gebruik je de sneltoetsen ^⌘F / F11 of kies je de optie Volledig scherm op de werkbalk.

Daarnaast kun je de gebruikersinterface aan- en uitzetten met de sneltoets Ctrl+F11 / ⌘ F10. Het is ook mogelijk om individuele interface-elementen zoals het paneel of de adresbalk te verbergen met sneltoetsen. Voor elke werkbalk kun je sneltoetsen instellen of aanpassen in Instellingen > Toetsenbord > Beeld.

Meer lezen

Fight screen clutter with Vivaldi