Gegevens van je Vivaldi-account exporteren

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Български 简体中文

Met je Vivaldi-account heb je toegang tot verscheidene diensten van Vivaldi. Dit betekent dat de gegevens specifiek zijn voor elke dienst en dus ook afzonderlijk voor elke gebruikte dienst geëxporteerd moeten worden.

Lees verder om te zien hoe je je gegevens kunt exporteren uit:

Webmail

Mail: Om je berichten uit Vivaldi Mail te exporteren, kun je het beste je mailaccount instellen in een mailprogramma en alle berichten binnenhalen. Als het mailprogramma de serverinstellingen niet vanzelf detecteert, kun je ze ook terugvinden op onze helppagina voor Vivaldi.net webmail.
Om berichten van het ene e-mailaccount naar het andere over te zetten, stel je beide accounts in in hetzelfde mailprogramma en kopieer je de berichten van de mappen van het ene account naar het andere.
Om een enkel bericht te downloaden, klik je op Meer > Exporteren na het selecteren of openen van het te downloaden bericht.

Contactpersonen: Op de pagina Contactpersonen heb je twee mogelijkheden om je contactpersonen te exporteren. Allemaal in één keer, of alleen een selectie (houd de Shift- of Ctrl / ⌘-toets ingedrukt om meerdere contactpersonen te selecteren). Er wordt een Vcard (.vcf)-bestand opgeslagen op je computer.

Agenda: Agenda’s kun je exporteren als iCalendar (.ics)-bestanden vanaf de pagina Agenda in Vivaldi Mail. Als je meerdere agenda’s hebt, dien je deze afzonderlijk te exporteren.

Blog

Om je blogberichten, pagina’s en media te exporteren, ga je op Vivaldi.net via je blog naar Dashboard > Tools > Export. Kies wat je wilt exporteren en klik op Download Export File. Er wordt een xml-bestand opgeslagen op je computer.

Forum

Om forumgegevens te exporteren, ga je naar je forumprofiel op https://forum.vivaldi.net/user/jegebruikersnaam. Open het menu aan de rechterkant, onder je omslagafbeelding, en kies Uw rechten en toestemmingen. Het is mogelijk om je profiel en berichten als .csv-bestanden te exporteren en geplaatste inhoud als een .zip-bestand.

Synchronisatie

Alle synchronisatiegegevens worden versleuteld en kunnen alleen lokaal benaderd worden op apparaten die zijn gesynchroniseerd met het Vivaldi.net-account. Je kunt je bladwijzers ook exporteren door te klikken op het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Bestand > Bladwijzers exporteren.
We zijn bezig met een oplossing om ook de rest van je gegevens zo snel mogelijk te kunnen exporteren.