Een muisgebaar aanmaken voor een opdracht

This post is also available in: 日本語 Español Português

In deze handleiding laten we zien hoe je een eigen muisgebaar voor een opdracht kunt aanmaken in Vivaldi.

Eerst ga je naar Vivaldi’s instellingen > Muis.
Klik op de plus (onder het vak voor Koppeling gebaren) en kies bijvoorbeeld “Snelcommando’s”.

Klik dan op de knop “Verder” en het vak naast Koppeling gebaren wordt rood.
Teken een patroon in het rode vlak. Hiermee bepaal je het muisgebaar voor “Snelcommando’s”.
Als het patroon je niet bevalt, kun je altijd een ander tekenen.

Tenslotte kun je het gebaar opslaan en ben je klaar!
Bedankt dat je Vivaldi gebruikt 😉