Een gesplitste weergave maken van meerdere websites

Het stapelen van tabs kan worden ingeschakeld door te rechtsklikken op een tabgroep en uit het contextmenu voor Tabgroep stapelen te kiezen.

Je kunt ook tabs selecteren om een gestapelde weergave te maken: houd Shift / Ctrl/ ingedrukt en selecteer de tabs die je mee wilt nemen.

Je kunt ook via de statusbalk het formaat en de stapelingsopties regelen. Kies een indeling vanuit de statusbalk, rechtsonder in het browserscherm.

Patroon vergroten en verkleinen

Patroon vergroten of verkleinen

Om gestapelde tabs te vergroten of verkleinen, zweef je met je muis tussen twee tabs en sleep je in de gewenste richting. Om terug te keren naar de standaardindeling, ga je naar Pagina’s stapelen in de statusbalk en klik je op de gemarkeerde optie of kies je een andere indeling.

Tip

Gebruik tabgroepen om je tabs te groeperen en maak meerdere gestapelde weergaven voor een echt krachtige internetervaring!