Scan QR-koder med Vivaldi på Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Български 简体中文

QR-koder (Quick Response) er en nem måde at dele links og andre oplysninger på. Med Vivaldi’s QR-kodescanner på Android kan du hurtigt scanne QR-koder og stregkoder for at åbne links, menuer, betalingsskærme, apps og få specifikke oplysninger, der er unikke for koden uden at skulle skrive noget. Udover scanning kan du også oprette koder til deling af links.

Åbn QR-kodescanneren

Du kan få adgang til QR-kodescanneren på tre måder:

• Fra højre side af URL-feltet.
  • Gennem søge-widget’en.
  • Ved langt tryk på appikonet og vælge Scan QR-kode.

Scan en QR-kode

Sådan scannes en QR-kode:

1. Åbn QR-kodescanneren ved hjælp af en af ovennævnte metoder.
  2. Ved første brug skal du give Vivaldi adgang til telefonens kamera.
  3. Placer rammen på telefonens skærm over QR-koden eller stregkoden.

Hvis scanneren registrerer en URL-adresse, åbnes linket automatisk under en ny fane. Hvis den registrerer nogle andre oplysninger, tilbyder den at kopiere oplysningerne eller at foretage en søgning med dem.

Opret en QR-kode

Sådan oprettes en QR-kode

1. Åbn den webside, du vil dele.
  2. Gå til Vivaldi-menuen > Del;
  3. Vælg QR-kode.
  4. Vis din telefon til nogen, så de kan scanne koden eller download QR-koden som et billede.