Cast til enhed

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

Med Vivaldi kan du caste indholdet fra de websteder, du surfer på, til dit TV ved hjælp af Chromecast.

Begynd at caste

Sådan begynder du at caste:

1. Sørg for, at din Chromecast er konfigureret og klar til brug.
  2. Højreklik på websiden eller gå til Vivaldi-menuen > Filer;
  3. Vælg Cast;
  4. Klik på den enhed, du vil caste til.

Du kan vælge mellem casting:

• En fil – cast lyd og video;
  • En fane – støbt en åben fane i Vivaldi;
  • Skærm – Cast hele din computerskærm.

Nogle websteder registrerer en Chromecast-forbindelse og viser castingindstillingen på webstedet. Se efter Cast-knappen, for eksempel, på en videoafspillers menu.

Stop casting

Sådan stopper du casting:

1. Højreklik på websiden eller gå til Vivaldi-menuen > Filer;
  2. Vælg Cast;
  3. Klik på Stop casting.