Spam, phishing en andere oplichterij melden

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Български 简体中文

Om spam en andere oplichterij in Vivaldi Mail te bestrijden, hebben we een kopie nodig van de kop van de ontvangen e-mail. Dit kun je op twee manieren achterhalen:

Optie 1: met de broncode

1. Open het bericht;
  2. Klik op de knop Meer in het horizontale menu bovenaan;
  3. Kies Toon bron;
  4. Kopieer de inhoud van het nieuwe venster en plak deze in het rapport dat je naar ons verstuurt via vivaldi.com/contact.

Optie 2: met de schakelaar berichtheaders

1. Open het bericht;
  2. In het menu klik je op het pijltje onder de knop Openen in een nieuw venster, rechts van de ontvangstdatum van het bericht (zie video).
  3. Kopieer de inhoud en plak deze in het rapport dat je naar ons verstuurt via vivaldi.com/contact.

Alvast bedankt voor je hulp 🙂