Genveje til websteder

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Български 简体中文

Hvis du vil have adgang til et websted fra Skrivebordet eller mappen Filer, kan du oprette en genvej ved at følge instruktionerne herunder.

Opret en genvej til en åben webside

Sådan oprettes en genvej til en webside, som du allerede har åben:

1. Kontroller, at browservinduet ikke er maksimeret, og at mappen Skrivebordet eller Filhåndtering/Finder er synlig.
  2. Hold musemarkøren over knappen Ikonet Webstedsoplysninger Webstedsoplysninger i venstre side af adresselinjen.
  3. Hold venstre museknap nede, og træk sidelinket til Skrivebordet eller ind i destinationsmappen.
  4. Genvejen oprettes, når du slipper museknappen.

Opret en genvej ud fra et link på en webside

Sådan oprettes en genvej til et link, der vises på en webside:

1. Kontroller, at browservinduet ikke er maksimeret, og at mappen Skrivebordet eller Filhåndtering/Finder er synlig.
  2. Hold musemarkøren over linket.
  3. Hold venstre museknap nede, og begynd at trække linket lodret, indtil du ser sidetitlen og URL-adressen.
    Hvis du har deaktiveret Tillad tekstvalg i links i Indstillinger > Websider, kan du begynde at trække linket i en hvilken som helst retning.
    Træk et link for at oprette en genvej
    Fortsæt derefter med at trække linket til Skrivebordet eller til destinationsmappen.
  4. Genvejen oprettes, når du slipper museknappen.

Gem en webside

Sådan gemmes en webside som en HTML-fil:

1. Åbn den webside, du vil gemme.
  2. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen > Filer > Gem side som;
  3. Vælg “Webside, kun HTML (*.html;*htm)” ud for type.
  4. Klik på Gem.