Geschiedenis op Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Български 简体中文

Bekijk een lijst van bezochte websites in Vivaldi’s geschiedenispaneel.

Geschiedenispaneel

Open het geschiedenispaneel door te tikken op de knop Knop Paneelschakelaar Paneel links op de onderste werkbalk en dan te vegen naar het tweede paneel. Je kunt ook op de onderste werkbalk op Knop Geschiedenis Geschiedenis tikken.

De websites worden aflopend chronologisch gesorteerd (meest recente eerst). Tik op een item om de pagina weer te bezoeken.

Geschiedenis doorzoeken

Om een item in je geschiedenis te zoeken, klik je op de knop Knop Zoeken Zoeken in het bovenste menu en voer je de zoekterm in.

Geschiedenis verwijderen

Om je internetgeschiedenis te verwijderen:

1. Open het Paneel Geschiedenis en tik op Gegevens wissen aan de rechterkant van de onderste werkbalk.
    Je kunt ook het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Instellingen > Privacy > Privégegevens wissenopenen.
  2. Kies een tijdspanne.
  3. Zorg dat Internetgeschiedenis is aangevinkt.
  4. Tik op Gegevens wissen.