Gør Vivaldi til standardbrowser

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Български 简体中文

Sådan gør du Vivaldi til standardbrowser:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Opstart > Standardbrowser.
  2. Klik på Indstil som standard for at åbne Windows’ standardindstillinger for apps.
  3. Find webbrowser på listen;
  4. Vælg Vivaldi som standardwebbrowser på din computer.

Hvis du ser Vivaldi er indstillet som din standardbrowser i stedet for Indstil som standard-knappen under Indstillinger – Generelt, så er Vivaldi allerede din standardbrowser.

Standardbrowser-kontrol ved start

Når Vivaldi ikke er din standardbrowser, bliver du spurgt, om du vil gøre Vivaldi til standardbrowser, hver gang du åbner browseren. Sådan deaktiveres denne meddelelse:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Opstart > Standardbrowser.
  2. Deaktiver Tjek ved opstart.