Een nieuwe functie aanvragen

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

We bouwen Vivaldi met de behoeften van onze forse gemeenschap in het achterhoofd. Als je een idee hebt voor een functie die je graag in de browser terugziet, laat het ons weten op het forum!

Zoeken naar bestaande functieverzoeken

We willen graag alle stemmen bundelen binnen één bericht en zo het aantal identieke aanvragen beperken, dus we verzoeken je eerst door de andere functieverzoeken te bladeren voor je je eigen aanvraag indient.

• Meld je aan bij het forum en ga naar de categorie Feature Requests for Desktop of de categorie Feature Requests for Android.
  • Om naar een functie te zoeken, klik je op de knop “Search for feature requests” rechtsboven op de pagina voor functieverzoeken. Je kunt ook:
    • Klikken op de zoekknop in de blauwe menubalk boven;
    • De zoekterm invoeren;
    • Onder Geavanceerd zoeken de categorie Feature Requests for Desktop / Android selecteren;
    • Vink Doorzoek subcategorieën aan om ook onderliggende categorieën en het archief mee te nemen.

• Stem op functies die je steunt door op de knop met de “duim omhoog” te klikken.

Stemknop op het forum

Een nieuw functieverzoek plaatsen

• Als je functie nog niet is aangevraagd, start je een nieuw onderwerp. Plaats slechts één functieverzoek per onderwerp.
  • Plaats het verzoek zo mogelijk in de passende subcategorie. Admins en moderatoren kunnen je bericht verplaatsen als ze vinden dat er een betere plek is voor je verzoek. Je kunt al je berichten achterhalen via je profiel.
  • Kies een duidelijke en bondige titel voor je onderwerp en beschrijf de functie gedetailleerder in de inhoud van het bericht.
  • Identieke functieverzoeken worden als zodanig gemarkeerd en verplaatst naar het Archief.
  • Je kunt functieverzoeken verder bespreken onder elk bericht.
  • Kijk naar labels zoals “Done”, “In progress”, “Pipeline”, “Duplicate” en “Will not do” voor de status van functieverzoeken.
  • Je kunt functieverzoeken sorteren op “Meest recente bovenaan”, “Oudste bovenaan”, “Meeste berichten” en “Meeste stemmen”.
  • Aanstootgevend taalgebruik en berichten IN HOOFDLETTERS zullen bewerkt of zelfs verwijderd worden.

Heb je nog geen Vivaldi-account? Lees hier hoe je er een aanmaakt.

Iedereen bedankt dat je met ons meereist en ons helpt om van Vivaldi de browser te maken die je nodig hebt!