Vivaldi Mobiel installeren en bijwerken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Dansk Português Português Български 简体中文

Vivaldi Mobiel installeren

Om Vivaldi op je Android-apparaat te installeren:

1. Open de Play Store-app;
  2. Zoek naar Vivaldi Browser;
  3. Tik op Installeren;
  4. Als het laden voltooid is, tik je op Openen.
  5. Accepteer de gebruiksvoorwaarden en je kunt aan de slag.

De oudste Android-versie waarop Vivaldi ondersteund wordt, is Android 5 – Lollipop.

Mocht je geen toegang hebben tot Google Play, dan kun je de .apk-versie van Vivaldi downloaden op onze downloadpagina (volg de koppeling onder de Google Play-knop).

Belangrijk! Nieuwe versies gaan bij een .apk-installatie niet automatisch. Om op de hoogte te blijven van de laatste oplossingen en veiligheidsupdates, raden we je sterk aan om je te abonneren op onze nieuwsbrief of RSS-nieuwsstroom.

De mobiele browser bijwerken

De app zal stilzwijgend op de achtergrond worden bijgewerkt, als je automatische updates hebt ingeschakeld in de Play Store > Knop overloopmenu overloopmenu (hoek linksboven) > Instellingen > Algemeen > Apps automatisch updaten.

Als je automatische updates hebt uitgezet:

Optie 1

1. Open de Play Store-app;
  2. Open het Knop overloopmenu overloopmenu > Mijn apps en games;
  3. Zoek Vivaldi in de lijst;
  4. Tik op Updaten.

Optie 2

1. Zoek naar Vivaldi in de Play Store;
  2. Open het profiel van de app;
  3. Tik op Updaten.

De browser verwijderen

Om Vivaldi te verwijderen:

Optie 1

1. Open in je telefoon Instellingen > Apps;
  2. Zoek Vivaldi in de lijst;
  3. Tik op Verwijderen.

Optie 2

1. Zoek naar Vivaldi in de Play Store;
  2. Open het profiel van de app;
  3. Tik op Verwijderen.