Een bug melden in Vivaldi Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Português Български 简体中文

In dit artikel hebben we wat richtlijnen verzameld voor het schrijven van een goede bugmelding voor Vivaldi Android. Met een goede bugmelding kunnen onze ontwikkelaars gemakkelijker een probleem nabootsen en oplossen.

Voordat je een probleem meldt

We willen je vragen de categorie Android in het forum te raadplegen voordat je een probleem meldt. Daar worden bekende fouten, updates en tijdelijke oplossingen besproken.

Als je niets kunt vinden over het geconstateerde probleem, dien dan een bugmelding in.

Hoe kan ik een probleem melden voor Android?

• Meld elk probleem afzonderlijk op vivaldi.com/bugreport/. Meldingen met meer dan één probleem kunnen niet verwerkt worden, omdat elk probleem een uniek nummer in onze bugtracker krijgt.
  • Vermeld details over merk, model en Android-versie van het apparaat waarop het probleem zich voordoet.
  • Omschrijf het probleem zo gedetailleerd mogelijk.
  • Vermeld een precieze koppeling naar de webpagina waar het probleem zich voordoet, zodat we kunnen testen.
  • Als je het probleem hebt ingediend, krijg je een bevestigingsmail van de bugtracker met het bugnummer (VAB-XXXXX), dus zorg ervoor dat je een correct e-mailadres opgeeft.
  • Je kunt meer informatie en bestanden (zoals schermopnames) aan je bugmelding toevoegen door te antwoorden op de mail van de bugtracker.

Als je vragen hebt over je probleem, doe dan eerst navraag in het forum en vergeet niet daarbij het VAB-XXXXX bugnummer te vermelden. Onze behulpzame forummoderatoren kunnen je dan helpen.

Belangrijk! Gebruik de bugmeldingspagina niet voor ondersteuning of overige vragen. Zulke vragen kun je aan ons stellen via het contactformulier.

Bedankt dat je ons helpt om Vivaldi nog beter te maken!