Ontwikkelaarsgereedschap

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Български 简体中文

Het ingebouwde ontwikkelaarsgereedschap is bijzonder nuttig bij het bouwen en debuggen van webpagina’s.

Ontwikkelaarsgereedschap openen

• Open een webpagina of -app en kies Extra > Ontwikkelaarsgereedschap vanuit het Vivaldi-menu.
  • Open een webpagina of -app en rechtsklik ergens op een pagina-element en kies Inspecteren uit het contextmenu.
  • Gebruik de sneltoets F12 / ⇧⌘I om snel het ontwikkelaarsgereedschap te openen.

Ontwikkelaarsgereedschap verplaatsen

• Als je het ontwikkelaarsgereedschap hebt geopend, kun je op de knop met de verticale puntjes klikken en een positioneringsoptie kiezen.

Positioneringsopties ontwikkelaarsgereedschap