Vivaldi bijwerken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Português Български 简体中文

Het is altijd goed om je browser bijgewerkt te houden om van de nieuwste functies te genieten en de laatste opgeloste bugs en veiligheidsupdates te krijgen.

Je kunt je Vivaldi-browser zo bijwerken:

• Een updatemelding laat je weten als er een nieuwe versie van Vivaldi uit is. Klik erop om de lijst van wijzigingen te bekijken en de nieuwe versie te downloaden. Na het voltooien van de download kun je de browser herstarten om het bijwerken te voltooien.
    De melding kun je in- en uitschakelen via Instellingen > Algemeen > Updates.
  • Handmatig controleren op nieuwe versies kan via het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Help > Controleren op nieuwe versies.
  • Download de nieuwste versie van de browser op Vivaldi.com en installeer deze in dezelfde locatie en met dezelfde instellingen als de huidige browser.