Bestanden downloaden van het web

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Български 简体中文

Je kunt de voortgang en geschiedenis van gedownloade bestanden volgen in het paneel Downloads.

Paneel Downloads

Om je downloads te bekijken, tik je op de knop Knop Paneelschakelaar Panelen links op de onderste werkbalk en veeg je naar het laatste paneel. In plaats van vegen kun je ook tikken op de knop Downloads in het menu bovenaan.

Downloads filteren

Om je gedownloade bestanden te filteren naar categorie (pagina’s, video, audio, afbeeldingen, documenten en overige):

1. Tik op de paneeltitel Downloads om een uitklapmenu te openen
  2. Kies de bestandscategorie die je wilt zien.

Downloads doorzoeken

Om te zoeken in je downloads, tik je op de knop Knop Zoeken Zoeken links op de onderste werkbalk en voer je je zoekterm in.

Downloads delen

Om een gedownload bestand te delen:

1. Tik op het Knop extensieschakelaar overloopmenu;
  2. Kies Delen;
  3. Kies welke app of functie je wilt gebruiken om het bestand te delen.

Downloads verwijderen

Om een gedownload bestand te verwijderen:

1. Tik op het Knop extensieschakelaar overloopmenu;
  2. Kies Verwijderen.

Locatie van downloads

Om de standaard downloadlocatie te wijzigen:

1. Open het paneel Downloads;
  2. Tik op Pictogram Instellingen Instellingen rechts op de onderste werkbalk;
  3. Kies de nieuwe standaard downloadlocatie (interne opslag of SD-kaart).

Op deze pagina kun je ook Vragen waar bestanden moeten worden opgeslagen inschakelen om de downloadlocatie per bestand op te geven.