Kvikknapper

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Български 简体中文

Få adgang til dine foretrukne Bogmærker direkte fra Startsiden med Kvikknapper.

Tilføje en ny kvikknapsmappe på Startsiden

Sådan får du adgang til bogmærker fra Startsiden:

1. I panelet Bogmærker skal du sørge for, at dine favoritter er i samme bogmærkemappe.
  2. Tryk længe på mappen, og tryk på knappen Knappen Rediger Rediger .
  3. Tryk på mapper med kvikknapper.

Du kan få vist flere mapper med bogmærker på startsiden og skifte mellem dem enten ved at stryge til venstre/højre eller trykke på kvikknapsmappe-titlen.

Hvis du vil ændre rækkefølgen af kvikknapssider, skal duomarrangere mapperne i panelet Bogmærker.

Undermapper til kvikknapper

Sådan oprettes en ny undermappe til kvikknapper:

1. Tryk længe på en kvikknap;
  2. Træk kvikknappen hen over en anden for at oprette en ny mappe.
  3. Tryk længe på den nye kvikknapsmappe, og vælg Rediger for at give mappen et navn.
  4. Træk flere kvikknapper til den nyoprettede mappe.

Du kan også oprette en ny undermappe og flytte bogmærker til den i panelet Bogmærker.

Tilføj nye kvikknapper

Sådan føjes et nyt bogmærke til mappen Kvikknapper på startsiden:

1. Tryk på Vivaldi-menuknapVivaldi-menuen >Føj side til bogmærker;
  2. Tryk på Rediger i den meddelelse, der vises nederst på skærmen.
  3. Gem det nye bogmærke i en eksisterende kvikknapsmappe, eller opret en ny.

Sådan føjes et eksisterende bogmærke til mappen Kvikknapper eller flytter det til en anden kvikknapsmappe:

1. Åbn panelet Bogmærker.
  2. Tryk længe på den, du vil flytte.
  3. Tryk på knappen Knappen Flyt til Flyt .
  4. Vælg eller opret en ny destinationsmappe.

Administrer kvikknapper

Sorter kvikknapper

Sådan sorterer du dine kvikknapper:

1. Tryk på knappen Sorter i øverste højre hjørne af Startsiden.
  2. Vælg den foretrukne sorteringsindstilling:
    • Manuelt,
    • Efter titel,
    • Efter adresse,
    • Efter kaldenavn,
    • Efter beskrivelse,
    • Efter dato.

Du kan også sortere dine kvikknapsbogmærker i panelet Bogmærker.

Omarranger kvikknapper

Sådan omarrangerer du kvikknapper:

1. Sørg for, at manuel sortering er aktiveret (se vejledningen ovenfor);
  2. Tryk længe på en kvikknap;
  3. Træk og slip for at ændre rækkefølgen.

Hvis du vil redigere, flytte eller slette en kvikknap, skal du trykke længe på kvikknappen for at åbne en genvejsmenu med indstillingerne.

Du kan også administrere dine kvikknapsbogmærker i panelet Bogmærker.

Startside-layout

Der er 4 kvikknapslayouts tilgængelige i Vivaldi:

• Store kvikknapper,
  • Mellemstore kvikknapper
  • Små kvikknapper,
  • Liste over kvikknapper.

Sådan ændres layoutet:

1. Gå til Vivaldi-menuknapVivaldi-menuen > Indstillinger > Udseende;
  2. Vælg dit foretrukne layout.