Installer Vivaldi

This post is also available in: English 日本語 Русский Español Português Français Nederlands Ukrainian Српски

Afhængigt af det operativsystem du er på, kan installationen af Vivaldi variere lidt.

Sådan installeres Vivaldi på Windows:

1. Hent installationsfilen fra Vivaldi.com/download.
  2. Gem .exe på computeren, og åbn den.
  3. Hvis du installerer en enkeltstående eller ændrer brugergrænsefladesproget, skal du klikke på Avanceret.
  4. Læs Vivaldi’s slutbrugerlicensaftale og klik derefter på Acceptér og installer.

Når installationen er færdig, åbnes browseren automatisk. Gå gennem velkomstflowet for at træffe dine første tilpasningsbeslutninger, og begynd derefter at surfe eller gå videre til Indstillinger for at foretage yderligere justeringer.

Systemkrav

På Windows kan Vivaldi installeres på Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller nyere.

På Windows XP virker kun Vivaldi 1.0. Du kan downloade det fra Download-arkivet.