Statuslinjeur

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Български 简体中文

I nederste højre hjørne af browseren på statuslinjen er et ur, der fortæller dig det aktuelle tidspunkt og giver dig mulighed for at indstille påmindelser.

Tilpasning af uret

Hvis du vil ændre urets udseende, skal du højreklikke på urknappen og vælge, om du vil:

• Vise datoen.
  • Vise sekunder ud over timer og minutter;
  • Redigere knaptypografien, så den viser enten:
    • Billede og tekst,
    • Kun billede eller
    • Kun tekst;
  • Rediger etikettypografien, så den viser enten:
    • navnet, eller
    • Kun tid;
  • Afspil en meddelelseslyd.

Statuslinjeurets åbne menu

Hvis du vil ændre urets placering, skal du holde Shift nede og trække uret til den ønskede placering. Det kan placeres på begge sider af statuslinjen og i venstre side af adresselinjen.

Indstilling af en alarm

Sådan indstilles en ny alarm:

1. Klik på uret;
  2. Vælg Alarm;
  3. Vælg mellem forudindstillede alarmer eller opret en ny ved at indstille tiden og give den et navn;
  4. Klik på Start.

Start af en nedtælling

Sådan starter du en ny nedtælling:

1. Klik på uret;
  2. Vælg Nedtælling;
  3. Vælg mellem forudindstillede nedtællinger eller opret en ny ved at indstille tiden og give den et navn;
  4. Klik på Start.

Opret forudindstillinger

Sådan oprettes en forudindstillet alarm eller nedtælling, som du kan genbruge:

1. Opret en ny alarm eller nedtælling ved at indstille tiden og give den et navn.
  2. Klik på Gem forudindstilling.
    Hvis du også vil starte den samme alarm/nedtælling, skal du sørge for at klikke på Gem forudindstilling, før du klikker på Start.

Slet nedtællinger

Hvis du vil slette enten en forudindstilling, en igangværende nedtælling eller en tidligere nedtælling, skal du klikke på Knappen Luk knappen i højre side af nedtællings navn. Hvis du ved et uheld har slettet en forudindstilling, skal du konfigurere den igen.