Skift sproget i browseren og for tjenesterne

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Português Български 简体中文

Vivaldi kommer på mange sprog. Find ud af, hvordan du skifter sprog i browseren og på vores websider.

Vivaldi Browser på Computeren

Sådan ændres computerbrowserens brugergrænsefladesprog:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Sprog > Brugerflade-sprog.
  2. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.
  3. Klik på Gem sprog under rullemenuen.
  4. Bekræft din beslutning ved at klikke på Gem sprog igen i pop op-dialogboksen.
  5. Genstart browseren.

Udover sproget i brugerfladen kan du vælge, på hvilke sprog du foretrækker, at indholdet skal vises på, hvis det er tilgængeligt på flere sprog.

Sådan tilføjes et nyt sprog:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > sprog > Accepter sprog;
  2. Klik på Tilføj sprog.
  3. Vælg et sprog i menuen.

Du kan ændre prioritetsrækkefølgen ved hjælp af pil op og ned under listen.

Vivaldi Browser på Android

Sådan ændres Android-browserens brugergrænsefladesprog:

1. Gå til Vivaldi-menuen > Indstillinger > Generelt > Sprogindstillinger > App-sprog;
  2. Vælg dit foretrukne sprog i menuen.
  3. Tryk på Genstart nu.

Udover sproget i brugerfladen kan du vælge, på hvilke sprog du foretrækker, at indholdet skal vises på, hvis det er tilgængeligt på flere sprog.

Sådan tilføjes et nyt sprog:

1. Gå til Vivaldi-menuen > Indstillinger > Generelt > Sprogindstillinger > Indholdssprog;
  2. Tryk på Tilføj sprog.
  3. Vælg et sprog i menuen.

Du kan ændre prioritetsrækkefølgen ved at trykke på = symbolet foran sprognavnet og trække det op eller ned på listen.

Vivaldi.com

Sådan får du vist Vivaldi Browsers webside på et andet sprog:

1. Rul til bunden af siden.
  2. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen i nederste højre hjørne.

Vivaldi.net

Profil

Sådan ændres profilsidens sprog på Vivaldi.net:

1. Klik på din bruger-avatar i øverste højre hjørne af siden;
  2. Vælg Profil.
  3. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen i nederste højre hjørne af siden.

Blogge

Sådan ændrer du din Vivaldi-blogs sprog:

1. Klik på din bruger-avatar i øverste højre hjørne af siden;
  2. Vælg Min blog;
  3. Gå derefter til dit-brugernavn.vivaldi.net > Dashboard > Indstillinger > Generelt > Sidesprog.
  4. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.
  5. Klik på Gem ændringer.

Sådan ændres sproget for backend:

1. Klik på din bruger-avatar i øverste højre hjørne af siden;
  2. Vælg Min blog;
  3. Gå derefter til dit-brugernavn.vivaldi.net > Dashboard > Brugere > Din profil > Sprog;
  4. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.
  5. Klik på Opdater profil.

Webmail

Sådan ændres sproget i brugerfladen i Vivaldi Webmail:

1. Gå til Indstillinger > Preferencer > Brugerflade> Hovedindstillinger > Sprog;
  2. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.
  3. Klik på Gem.

Forum

Sådan ændres forumsproget :

1. Klik på din bruger-avatar i øverste højre hjørne af siden;
  2. Gå til Indstillinger > Sprog;
  3. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.
  4. Klik på Gem ændringer.

Bemærk venligst, at indholdet stadig vil være på engelsk. For indlæg på andre sprog, tjek vores lokale fora.

Vi er afhængige af frivilliges hjælp til at oversætte Vivaldi. Hvis du gerne vil bidrage, så lad os vide om det på Join Vivaldi Translation Team-tråden på forummet, og vi vil tage kontakt til dig. Alternativt kan du sende en privat besked til vores Oversættelsesadministrator.