Taal wisselen

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Dansk Português Български 简体中文

Vivaldi is in vele talen beschikbaar. Lees hier hoe je in de browser en op onze websites van taal wisselt.

Vivaldi-browser op desktop

Om op desktop de taal van de browserinterface te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Taal;
  2. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu;
  3. Klik Taal opslaan onder het uitklapmenu;
  4. Bevestig je keuze door in het dialoogvenster nogmaals op Taal opslaan te klikken;
  5. Herstart de browser

Vivaldi-browser op Android

Op Android wordt de interfacetaal van de browser afgeleid van de standaardtaal van het systeem. Om de taal van de gebruikersinterface aan te passen, dien je de taal te wijzigen in de taalinstellingen van je telefoon.

Vivaldi.com

Om vivaldi.com in een andere taal te bekijken:

1. Scrol naar de onderkant van de pagina;
  2. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu in de hoek rechtsonder.

Vivaldi.net

Profiel

Om de taal van de profielpagina op Vivaldi.net te wijzigen:

1. Klik op je profielfoto in de hoek rechtsboven op de pagina;
  2. Kies Profiel.
  3. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu in de hoek rechtsonder op de pagina;

Blogs

Om je taal te wijzigen op je Vivaldi blog:

1. Klik op je profielfoto in de hoek rechtsboven op de pagina;
  2. Kies Mijn blog;
  3. Ga dan naar je-gebruikersnaam.vivaldi.net > Dashboard > Instellingen > Algemeen > Taal website.
  4. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu;
  5. Klik Wijzigingen opslaan.

Om de taal voor de backend te wijzigen:

1. Klik op je profielfoto in de hoek rechtsboven op de pagina;
  2. Kies Mijn blog;
  3. Ga dan naar je-gebruikersnaam.vivaldi.net > Dashboard > Gebruikers > Jouw profiel > Taal;
  4. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu;
  5. Klik Profiel bijwerken.

Webmail

Om de interfacetaal voor Vivaldi Webmail te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen > Instellingen > Gebruikersinterface > Hoofdopties > Taal;
  2. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu;
  3. Klik Opslaan.

Forum

Om de taal van het Forum aan te passen:

1. Klik op je profielfoto in de hoek rechtsboven op de pagina;
  2. Ga naar Instellingen > Taal;
  3. Kies je voorkeurstaal in het uitklapmenu;
  4. Klik Wijzigingen opslaan.

Let op: de inhoud blijft in het Engels. Voor berichten in andere talen kun je gebruikmaken van de Lokale forums.

We vertrouwen op de hulp van vrijwilligers om Vivaldi te vertalen. Als je ook een bijdrage wilt leveren, laat dan een bericht achter in de discussie Join Vivaldi Translation Team op het forum en we nemen contact met je op. Je kunt ook een privébericht sturen naar onze vertalingsmanager.