Snelkiezerpagina

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Български 简体中文

Net als in de desktopbrowser kun je je favoriete bladwijzers als snelkiezers weergeven op de snelkiezerpagina.

De snelkiezerpagina benaderen

Je snelkiezerpagina is de standaardinstelling voor nieuwe tabs en de startpagina van de browser, die je kunt bereiken door te tikken op de middelste knop Knop Snelkiezerpagina op de werkbalk Snelkiezerpagina op de werkbalk.

Snelkiezerpagina met snelkiezers op Vivaldi Android

De snelkiezerpagina aanpassen

Om de snelkiezers aan te passen, open je het paneel Bladwijzers en bewerk je daar je bladwijzers. In het bewerkingsvenster voor mappen vink je Snelkiezer aan om de bladwijzers in die map op je snelkiezer te tonen. Je kunt meerdere mappen aan de snelkiezerpagina toevoegen

Voor kleinere snelkiezerminiaturen:

1. Ga naar het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Instellingen > Uiterlijk;
  2. Schakel Kleine snelkiezers in.