Panelen op Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Български 简体中文

Via panelen kun je snel nuttige hulpmiddelen bereiken zoals bladwijzers, geschiedenis, notities en downloads.

Panelen benaderen

Om de panelen te openen, tik je op de knop Knop Paneelschakelaar Panelen links op de onderste werkbalk.

Op Vivaldi Mobiel zijn er vier panelen:

Om tussen de panelen te wisselen, veeg je naar links of rechts of tik je op het betreffende pictogram bovenaan het scherm.

Tik op de knop Knop Zoeken Zoeken in de hoek linksonder om naar inhoud in het huidige paneel te zoeken.

Om de panelen te sluiten, tik je op de knop Knop Sluiten Sluiten in de hoek rechtsboven.