Geschiedenis

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Български 简体中文

De geschiedenisfunctie in Vivaldi werkt iets anders dan in de gemiddelde browser. Vivaldi’s Geschiedenis is een gedetailleerd overzicht ondersteund door statistieken en gepresenteerd met een frisse visuele weergave. Dit is zo gebouwd om gebruikers een krachtig en nuttig hulpmiddel te geven om hun internetpatronen te herkennen en hun eerder bezochte sites gemakkelijker dan ooit terug te vinden.

Internetgeschiedenis in Vivaldi

Geschiedenis benaderen

Om de geschiedenispagina te openen:

Paneel Geschiedenis in de Vivaldi-browser

Geschiedenis gebruiken in Vivaldi

Geschiedenis biedt je een aantal verschillende weergaven en opties om je internetgeschiedenis in Vivaldi te filteren. In de video hieronder krijg je een overzicht en een paar voorbeelden:

Privégegevens wissen

Je kunt je privégegevens wissen vanuit de geschiedenispagina door rechtsboven in de geschiedenispagina op de knop Knop Gegevens wissen Privégegevens wissen te klikken.

Daarnaast kun je het scherm Privégegevens wissen openen:

• vanuit het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Extra > Privégegevens wissen;
    • met de sneltoets Ctrl+Shift+Del / ⇧⌘⌫;
    • een muisgebaar aan te maken voor deze actie.

Privégegevens wissen in Vivaldi

Selecteer:

• de tijdspanne
    • Laatste uur
    • Laatste dag
    • Laatste week
    • Laatste 4 weken
    • Hele geschiedenis
  • welke elementen van de opgeslagen privégegevens je wilt wissen
    • Internetgeschiedenis
    • Downloads
    • Cookies
    • Opslag
    • Cache
    • Wachtwoorden
    • Opgeslagen formulierinvoer
    • Applicatiecache
    • Website-instellingen
  • en bevestig dit door op Verwijderen te klikken

Menu Privégegevens wissen in Vivaldi

Privacy

Je geschiedenisgegevens zijn strikt privé en worden bij elke individuele Vivaldi-installatie lokaal opgeslagen. Vivaldi Technologies verzamelt geen geschiedenisgegevens van gebruikers. Lees meer over Vivaldi’s privacybeleid en voorwaarden.