Rumlig Navigation

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Български 简体中文

Rumlig Navigation giver dig mulighed for at gennemse websteder kun ved hjælp af tastaturet.

Navigering af websteder

Hold Shift nede, og brug piletasterne til at flytte fra et link på siden til et andet. Når du har fokuseret, skal du trykke på Enter for at gå til linket eller trykke på Ctrl + Enter for at åbne linket i en ny fane.

Du kan ændre de tastaturgenveje, der bruges til navigering under Indstillinger > Tastatur > Side.

Aktivering af rumlig navigation

Sådan aktiveres eller deaktiveres funktionen:

1. Gå til Indstillinger > websider > Rumlig navigation;
  2. Markér feltet for Aktiveret.