tabs stapelen

Statusbalk

Vivaldi’s statusbalk bevindt zich onder in het venster en biedt de volgende opties: Het paneel weergeven of verbergen met de knop uiterst links op de statusbalk. Synchronisatie-instellingen bere...

Tabs stapelen

Een gesplitste weergave maken van meerdere websites Het stapelen van tabs kan worden ingeschakeld door te rechtsklikken op een tabgroep en uit het contextmenu voor Tabgroep stapelen te kiezen. Je kunt...