Problemen met het afspelen van audio en video op macOS melden

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

Als je een probleem met het afspelen van media op macOS wilt melden, hebben we meer informatie nodig dan alleen een beschrijving van wat en wanneer er gebeurt, om met het probleem verder te kunnen.
Raadpleeg hiervoor de volgende pagina’s:

• GPU: vivaldi://gpu
  • Media: vivaldi://media-internals

Op beide pagina’s kun je op Copy to Clipboard klikken om de inhoud in de bugmelding te plakken.

Controleer daarnaast nog de volgende koppelingen en geef aan ons door welke opties zijn ingeschakeld voor de geselecteerde vlaggen:

• vivaldi://flags/#ignore-gpu-blacklist
  • vivaldi://flags/#disable-accelerated-video-decode

Kopieer en plak al deze gegevens in vivaldi.com/bugreport