📱 Opties voor webpagina’s

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Dansk Български 简体中文

Vivaldi biedt meerdere opties om je internetervaring in de Android-app aan te passen. Hieronder lees je er meer over.

Desktopweergave

Om van een website een desktopweergave te krijgen in plaats van de mobiele versie die je meestal op kleine schermen krijgt, open je het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu en vink je Desktopwebsite aan.

Om altijd de desktopversie te krijgen voor alle websites:

1. Ga naar Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Instellingen > Webpagina’s;
  2. Schakel Altijd website voor desktop weergeven in;

Startpagina

Om de website van jouw keuze te openen als je op de knop Knop Startpagina tikt:

1. Ga naar het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu > Instellingen > Homepage;
  2. Zet de instelling op Aan;
  3. Tik op Deze pagina openen;
  4. Tik of plak de koppeling;
  5. Tik op Opslaan.

Je wordt nu van een website naar je startpagina gebracht. Als je op de knop Knop Startpagina tikt in Vivaldi’s interne pagina’s of als je een nieuwe tab opent, ga je naar de Startpagina.

Snelkoppeling startscherm

Om een webpagina rechtstreeks vanaf het startscherm van je telefoon te bereiken, kun je zo een snelkoppeling toevoegen:

1. Ga naar de webpagina;
  2. Open het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu;
  3. Kies Toevoegen aan startscherm;
  4. Desgewenst kun je de titel aanpassen;
  5. Tik op Toevoegen;