Aanmeldgegevens van je account vergeten

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Português Български 简体中文

We maken het allemaal wel eens mee. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord wilt achterhalen (of je hebt geen toegang tot het herstelmailaccount dat je hebt opgegeven bij het registreren), kun je deze koppelingen gebruiken om weer bij je Vivaldi-account te kunnen komen:

• Wachtwoord vergeten: Nu achterhalen
      • Als je account geblokkeerd is door vijf keer een verkeerd wachtwoord in te geven, wacht dan vijf minuten voor je het wachtwoord opnieuw probeert in te stellen.
    • Gebruikersnaam vergeten: Hier achterhalen
    • Heb je geen toegang tot het herstelmailaccount of is het wachtwoordherstel mislukt? Benader Vivaldi’s ondersteuning en vermeld in ieder geval:
      • De gebruikersnaam en contact- en herstelmailadressen en
      • Zo veel mogelijk details over het probleem.