Паролі

This post is also available in: English 日本語 Русский Español Français Nederlands Српски Polski

Зберігайте дані вашого облікового запису в браузері для пришвидшення роботи.

Збереження паролів

Щоб зберегти пароль для певного сайту, увійдіть до облікового запису на цьому сайті та натисніть Зберегти в діалозі, який з’явиться в нижній частині екрану.
Натисніть Ніколи, якщо ви не хочете зберігати пароль для цього сайту.

Діалог збереження паролю

Щоб вказати, зберігати паролі чи ні, відкрийте Кнопка меню Vivaldi Меню Vivaldi > Налаштування > Загальні > Паролі та натисніть перемикач Зберігання паролів.


Керування паролями

Щоб переглянути та для керування своїми паролями, відкрийте Кнопка меню Vivaldi Меню Vivaldi > Налаштування > Загальні > Паролі.

Натисніть на рядок із записом, і ви побачите посилання на сайт, ім’я користувача, пароль та кнопки копіювання та видалення збереженого запису.
Щоб переглянути збережений пароль, потрібно буде ввести пароль, графічний ключ, пароль та ін. від вашого телефону.

Запис зі збереженим паролем

Під списком сайтів зі збереженими паролями знаходиться список сайтів, для яких паролі не зберігаються. Щоб зберегти пароль для сайту зі списку Ніколи не зберігати, спочатку вилучіть сайт з цього списку, для цього натисніть кнопку Кнопка видалення Видалити, а потім увійдіть до вашого облікового запису на цьому сайті та підтвердіть збереження паролю.

Оновлення збережених паролів

Якщо ви змінюєте пароль або входите до облікового запису з новим паролем, браузер запитає, чи хочете ви оновити збережений пароль. Натисніть Оновити.

Видалення паролів

Щоб видалити один пароль:

  1. Відкрийте Кнопка меню Vivaldi Меню Vivaldi > Налаштування > Загальні > Паролі;
  2. Натисніть рядок зі збереженим паролем;
  3. Натисніть кнопку Кнопка видалення Видалити у правому верхньому кутку сторінки.

Щоб видалити всі паролі, включно зі списком Ніколи не зберігати:

  1. Відкрийте Кнопка меню Vivaldi Меню Vivaldi > Налаштування > Приватність > Конфіденційність та безпека > Очистити історію / Розширені;
  2. Виберіть проміжок Увесь час;
  3. Відмітьте пункт Збережені паролі;
  4. Натисніть Видалити дані.

Was this page helpful?