Temaer på Android

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Polski Português Български 简体中文

Sådan ændres browserens tema:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen > Indstillinger > Udseende> Temaer.
  2. Vælg mellem:
    • Systemstandard,
    • Lyst tema,
    • Mørkt tema.

Betoningsfarve

Som standard vil Vivaldi på Android med et lyst tema ændre farverne på adresse- og fanelinjen baseret på det åbne websted. Sådan ændres betoningsfarven:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen > Indstillinger > Udseende > Temaer.
  2. Vælg mellem:
    • Adaptiv farve baseret på webside,
    • En af de forudindstillede farver,
    • Brugerdefineret farve (indsæt farvens HEX-værdi).

Mørk tilstand for websider

Hvis du ud over appens brugergrænseflade også vil se websteder i mørk tilstand, skal du aktivere mørk tilstand for websider fra temaindstillingerne.

Hvis nogle websteder ikke ser godt ud i tvungen mørk tilstand, kan du skifte det ud for det pågældende websted fra Vivaldi-menuknap Vivaldi-menu > Mørkt tema.