Få adgang til og administrer bogmærker fra menuen

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Português Български 简体中文

I Vivaldi kan du administrere dine bogmærker fra bogmærkepanelet, bogmærke-administratoren, bogmærkelinjen og bogmærkemenuen. I denne artikel fokuserer vi på bogmærkemenuen.

Tilgå Bogmærkemenuen

For at tilgå bogmærker fra Vivaldi-menuen, gør et af følgende:

Administrering af bogmærker fra bogmærkemenuen

Tilføjelse af et nyt bogmærke

Sådan tilføjes et nyt bogmærke i Bogmærkemenuen:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen > Bogmærker;
  2. Højreklik et sted i menuen, og vælg Nyt bogmærke.

Sådan tilføjes den aktive fane som nyt bogmærke:

• Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen, og naviger til mappen Bogmærker, hvor du vil føje den aktive fane til. Klik derefter på Tilføj aktiv fane nederst på listen over bogmærker.
  • Højreklik et sted i menuen, og vælg Tilføj aktiv fane. Bogmærket tilføjes under bogmærket eller i den mappe, du har klikket på.

Åbning af et bogmærke

Sådan åbnes et bogmærke:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen > Bogmærker og find det bogmærke, du vil åbne.
  2. Hvis du klikker på bogmærket, åbnes webstedet på den aktive fane (medmindre den ændres i Indstillinger > Bogmærker). I højrekliks-kontekstmenuen finder du følgende muligheder for åbning af et bogmærke:
    • Åbn i Ny fane.
    • Åbn i baggrundsfane;
    • Åbn (i aktiv fane);
    • Åbn i et nyt vindue.
    • Åbn i privat vindue.

Du kan også holde Shift nede, mens du klikker på bogmærket for at åbne det i en ny fane eller Ctrl / for at åbne bogmærket i en ny baggrundsfane.

Redigering af et bogmærke

Sådan redigeres et bogmærke:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen;
  2. Højreklik på det bogmærke, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger.

Du kan opdatere bogmærkernes titel, link, mappe, kaldenavn og beskrivelse.

Sletning af et bogmærke

Sådan slettes et bogmærke:

1. Gå til Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen;
  2. Højreklik på det bogmærke, du vil fjerne.
  3. Vælg Slet.

Importering og eksportering af bogmærker

Hvis du vil importere bogmærker fra en anden browser eller HTML-fil, skal du gå til Vivaldi-menuen > Filer > Importer fra programmer og filer….

Hvis du vil eksportere bogmærker som en HTML-fil, skal du gå til Vivaldi-menuen > Filer > Eksporter bogmærker.