Skjul browservinduets brugergrænseflade

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Deutsch Српски Українська Português Български 简体中文

En mulighed for at skjule brugergrænsefladen er at gå i fuldskærmstilstand , men så vil den fane, du har åben, være det eneste, du ser på skærmen. Et alternativ er kun at skjule browserens værktøjslinjer. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du skjuler værktøjslinjerne på én gang eller en efter en.

Skjul hele brugergrænsefladen

Sådan skjules alle værktøjslinjer i brugergrænsefladen på én gang:

Hvis du vil have vist brugergrænsefladen igen, skal du følge de samme trin som for at skjule den.

Skjul fanelinjen

Sådan skjules fanelinjen:

Skjul adresselinjen

Sådan skjules adresselinjen:

Skjul panelet

Sådan skjules panellinjen på siden af browseren:

• Klik på knappen Knappen Skjul/vis panel i venstre side af statuslinjen.
  • Gå til Vivaldi-menuen > Vis > Vis panel.
  • Skriv “Panel” i Kvikkommandoer.
  • Brug tastaturgenvejen F4 / ⌥⌘P;
  • Opret en musebevægelse til handlingen.

Skjul statuslinjen

Sådan skjules statuslinjen:

• Gå til Vivaldi-menuen > Vis > Vis statuslinje.
  • Go to Indstillinger > Udseende > Statuslinje og aktiver Skjul statuslinje;
  • Skriv “Statuslinje” i Kvikkommandoer.
  • Brug tastaturgenvejen Ctrl+Skift+S / ⌘/;
  • Opret en musebevægelse til handlingen.

Skjul bogmærkelinjen

Sådan skjules bogmærkelinjen:

• Gå til Vivaldi-menuen > Vis > Vis bogmærkelinje;
  • Gå til Indstillinger > Bogmærker > Bogmærkelinje og deaktiver Vis bogmærkelinje;
  • Skriv “Bogmærkelinje” i Kvikkommandoer.
  • Brug tastaturgenvejen Ctrl+Shift+B / ⇧⌘B;
  • Opret en musebevægelse til handlingen.

Vis skjulte elementer i brugergrænsefladen

Hvis du vil have vist den skjulte fane, adresse, statuslinje eller panelet igen, skal du følge de samme instruktioner som for at skjule dem.

Skjul knapper på værktøjslinjerne

Hvis du vil skjule eller flytte knapper på værktøjslinjerne, skal du se på vores Hjælpeside om Redigering af værktøjslinjer.