Registrerings- og loginproblemer

This post is also available in: English 日本語 Nederlands Српски

Har du problemer med at oprette en Vivaldi-konto eller logge ind på kontoen? Læs videre for et par fejlfindingstip.

Registreringsproblemer

Fejlmeddelelse efter afsendelse af registreringsformularen

• Gå tilbage, kontroller, at alle oplysninger er korrekte, og prøv igen. Opdater siden, og start forfra, hvis det er nødvendigt.
  • Prøv at deaktivere udvidelser (især privatindstillinger, sikkerhed og/eller indholdsblokering af udvidelser) for at se, om nogen af dem hindrer browserens arbejde.
  • Tjek status for vores tjenester på status.vivaldi.com, for at se om alt er operationelt.
  • Sørg for, at cookies på Vivaldi.net websteder ikke er blevet blokeret.
  • Ryd cookies og lager-, cache- og programcache fra historikken.

Har du ikke modtaget e-mailen til kontoaktivering?

• Sørg for, at der er angivet en gyldig e-mail-adresse i registreringsformularen. Hvis du måske har lavet en tastefejl i genoprettelsesmailen eller givet en ugyldig e-mail, bedes du kontakte os nedenfor med din kontos brugernavn, den e-mail, du har tilmeldt dig med, og hvad e-mail-adressen skal være. Vi ordner det for dig.
  • Tjek alle e-mail-mapper, herunder mappen Spam, for en e-mail med titlen “Vivaldi.net – Kontoaktivering”.
  • Vær tålmodig. Nogle gange sætter e-mailtjenesteudbydere e-mails i kø, så e-mailen kan ankomme i din indbakke med en forsinkelse.

Hvis du er sikker på, at e-mailen er korrekt, men e-mailen ikke er blevet leveret, skal du sende dig selv en ny e-mail til aktivering af kontoen.

Har du ikke modtaget SMS-koden på din telefon?

• Sørg for, at nummeret, herunder landeflaget/koden, er korrekt.
  • Send SMS’en igen (maks. 3 gange).
  • Hvis meddelelsen ikke ankommer med det samme, skal du holde siden til indtastning af bekræftelseskoden åben, hvis meddelelsen leveres med en forsinkelse.
  • Hvis du efter 3 anmodninger ikke har modtaget koden, skal du kontakte nedenstående kontakt og beskrive problemet.

Kontoaktivering mislykkedes?

Når du har klikket på aktiveringslinket i e-mailen, bør du se en velkomstmeddelelse og en liste over tjenester, der kan bruges med en Vivaldi-konto. Hvis du i stedet får vist en fejlmeddelelse, skal du først prøve at logge på trods meddelelsen. Hvis login virker, er det muligt, at kontoen blev aktiveret, men den forkerte besked blev vist.

Hvis login ikke virker, så er kontoaktivering virkelig mislykkedet. Det vil mislykkes, for eksempel, når aktiveringslinket er udløbet. I så fald sende e-mailen til kontoaktivering igen.

Nogle gange kan udvidelser forårsage problemer, så prøv om kontoaktivering virker efter deaktivering af dem. For eksempel er dark-mode udvidelsen, Dark Reader, kendt for at bryde funktionaliteten på Vivaldi.net, men der kan også være andre udvidelser. Du skal muligvis genstarte browseren, for at ændringen træder i kraft.

Problemer med login

• Sørg for, at du har aktiveret kontoen via et link i den aktiveringsmail, der blev sendt til din kontos genoprettelsesmail, før du forsøgte at logge på. Hvis det er nødvendigt, kan du sende dig selv en ny e-mail til kontoaktivering her.
  • Hvis du har problemer med at logge ind på Vivaldi Webmail eller Blogs,skal du kontrollere, at du har bekræftet dit telefonnummer ved at besøge din Vivaldi-kontos profil. Hvis telefonnummerfeltet er tomt, eller nummeret kan redigeres, skal du bekræfte dit telefonnummer ved at opdatere siden. Hvis telefonnummeret kan vises, men ikke redigeres, er nummeret allerede blevet bekræftet.
  • For login er det bedst at bruge dit brugernavn, men din Vivaldi e-mail-adresse er også accepteret. Hvis du ikke kan huske brugernavnet, skal du sende en påmindelse om et brugernavn til din e-mail-adresse til gendannelse.
  • Nulstil adgangskoden med dit brugernavn. Bemærk, at nulstilling af adgangskode ikke fungerer, hvis kontoen er låst eller endnu ikke er aktiveret.
  • Hvis du allerede har prøvet at logge på med den forkerte adgangskode mindst 5 gange, låses kontoen i 5 minutter som en sikkerhedsforanstaltning. Når de 5 minutter er gået, skal du nulstille adgangskoden for at få adgang til kontoen igen.
  • Tjek status for vores tjenester på status.vivaldi.com, for at se om alt er operationelt.
  • Slet Vivaldi Cookies ved at følge instruktionerne i videoen: