Registrerings- og loginproblemer

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Български 简体中文

Har du problemer med at oprette en Vivaldi-konto eller logge ind på kontoen? Læs videre for et par fejlfindingstip.

Registreringsproblemer

Fejlmeddelelse efter afsendelse af registreringsformularen

• Gå tilbage, kontroller, at alle oplysninger er korrekte, og prøv igen. Opdater siden, og start forfra, hvis det er nødvendigt.
  • Prøv at deaktivere udvidelser (især privatindstillinger, sikkerhed og/eller indholdsblokering af udvidelser) for at se, om nogen af dem hindrer browserens arbejde.
  • Tjek status for vores tjenester på status.vivaldi.com, for at se om alt er operationelt.
  • Sørg for, at cookies på Vivaldi.net websteder ikke er blevet blokeret.
  • Ryd cookies og lager-, cache- og programcache fra historikken.

Har du ikke modtaget e-mailen til kontoaktivering?

• Sørg for, at der er angivet en gyldig e-mail-adresse i registreringsformularen. Hvis du måske har lavet en tastefejl i genoprettelsesmailen eller givet en ugyldig e-mail, bedes du kontakte os nedenfor med din kontos brugernavn, den e-mail, du har tilmeldt dig med, og hvad e-mail-adressen skal være. Vi ordner det for dig.
  • Tjek alle e-mail-mapper, herunder mappen Spam, for en e-mail med titlen “Vivaldi.net – Kontoaktivering”.
  • Vær tålmodig. Nogle gange sætter e-mailtjenesteudbydere e-mails i kø, så e-mailen kan ankomme i din indbakke med en forsinkelse.

Fik du ved et uheld lukket aktiveringssiden?

Hvis du forlader kontoaktiveringssiden, kan du vende tilbage til den ved at forsøge at logge ind på din konto på Vivaldi.net. På aktiveringssiden kan du også anmode om en ny kode, hvis den du havde er udløbet.

Har du ikke modtaget SMS-koden på din telefon?

For at bruge Vivaldi Webmail og for at være vært for en blog på Vivaldi.net, beder vi vores brugere om først at bekræfte deres telefonnummer. Du kan læse mere om dette krav på vores blog her.

• Sørg for, at nummeret, herunder landeflaget/koden, er korrekt.
  • Send SMS’en igen (maks. 3 gange).
  • Hvis meddelelsen ikke ankommer med det samme, skal du holde siden til indtastning af bekræftelseskoden åben, hvis meddelelsen leveres med en forsinkelse.
  • Hvis du efter 3 anmodninger ikke har modtaget koden, skal du kontakte nedenstående kontakt og beskrive problemet.

Kontoaktivering mislykkedes?

Når du har aktiveret kontoen, vil du blive bedt om at logge ind, og så skulle du befinde dig på din kontos profil. Hvis koden ikke blev accepteret (f.eks. hvis den var udløbet), skal du anmode om en ny kode og prøve igen.

Nogle gange kan udvidelser forårsage problemer, så prøv om kontoaktivering virker efter deaktivering af dem. For eksempel er dark-mode udvidelsen, Dark Reader, kendt for at bryde funktionaliteten på Vivaldi.net, men der kan også være andre udvidelser. Du skal muligvis genstarte browseren, for at ændringen træder i kraft.

Problemer med login

• Når du i stedet for at være logget ind bliver bedt om at indtaste en 6-cifret kode, betyder det, at du endnu ikke har aktiveret kontoen. Hvis du lige har registreret dig, skal du tjekke din gendannelsesmail for at finde koden. Hvis koden er udløbet, skal du anmode om en ny ved at klikke på linket “send igen” på aktiveringssiden eller anmode om en ny e-mail her.
  • Hvis du har problemer med at logge ind på Vivaldi Webmail eller Blogs,skal du kontrollere, at du har bekræftet dit telefonnummer ved at besøge din Vivaldi-kontos profil. Hvis telefonnummerfeltet er tomt, eller nummeret kan redigeres, skal du bekræfte dit telefonnummer ved at opdatere siden. Hvis telefonnummeret kan vises, men ikke redigeres, er nummeret allerede blevet bekræftet.
  • For login er det bedst at bruge dit brugernavn, men din Vivaldi e-mail-adresse er også accepteret. Hvis du ikke kan huske brugernavnet, skal du sende en påmindelse om et brugernavn til din e-mail-adresse til gendannelse.
  • Nulstil adgangskoden med dit brugernavn. Bemærk, at nulstilling af adgangskode ikke fungerer, hvis kontoen er låst eller endnu ikke er aktiveret.
  • Hvis du allerede har prøvet at logge på med den forkerte adgangskode mindst 5 gange, låses kontoen i 5 minutter som en sikkerhedsforanstaltning. Når de 5 minutter er gået, skal du nulstille adgangskoden for at få adgang til kontoen igen.
  • Tjek status for vores tjenester på status.vivaldi.com, for at se om alt er operationelt.
  • Slet Vivaldi Cookies ved at følge instruktionerne i videoen: