Leesweergave

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Български 简体中文

Met Vivaldi’s leesweergave kun je de ruis tijdens het internetten weghalen. Geen reclame, geen pop-ups, alleen maar inhoud.

Instellingen leesweergave in Vivaldi

Leesweergave inschakelen

Als je een artikel aantreft dat je in leesweergave wilt lezen, klik je op de knop Knop Leesweergave Leesweergave rechts in het adresveld. Na het activeren krijgt de knop een gemarkeerde achtergrond.

Instellingen leesweergave openen

Ga naar Instellingen > Webpagina’s > Leesweergave en pas de instellingen aan, zoals lettertype en -grootte, regelafstand, kolombreedte en kleurenschema. Om verticale leesweergave in te schakelen, vink je eerst Verticale tekst toestaan aan.

Instellingen leesweergave

Om de instellingen voor leesweergave op de website zelf te openen:

1. Vink Instellingen leesweergave op pagina tonen aan in de instellingen voor leesweergave.
  2. Leesweergave op de webpagina inschakelen.
  3. Klik op het pictogram Knop instellingen forum chat Instellingen leesweergave rechtsboven op de pagina.

Ontbrekend pictogram leesweergave

Als de knop Leesweergave ontbreekt in het adresveld, kan het zijn dat dit op deze pagina niet wordt ondersteund. Leesweergave is alleen beschikbaar als de webpagina geschikte inhoud heeft.

Leesweergave afsluiten

Om de leesweergave af te sluiten, klik je gewoon nogmaals op het pictogram Leesweergave in het adresveld.

Meer lezen

Make reading easier with Vivaldi