Misleidende advertenties blokkeren

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Български 简体中文

Standaard blokkeert Vivaldi advertenties op websites die schadelijke reclame gebruiken, zoals advertenties die bewust gebruikers misleiden en reclame die bepaalde technieken misbruikt, zoals pop-ups waardoor je de site niet kunt verlaten.

Het blokkeren van misleidende advertenties kan worden uitgeschakeld in Instellingen > Privacy > Niet traceren > Advertenties blokkeren op misleidende websites, maar we raden ten zeerste aan om dit aan te laten staan.

Om misleidende advertenties te blokkeren, heeft de browser toegang tot een blokkeerlijst die is geplaatst op onze end-to-end versleutelde servers. Deze lijst wordt door de browser automatisch vanaf de server bijgewerkt en toegepast op misleidende websites, zonder dat de server elke keer moet worden benaderd.

Als je meer mogelijkheden zoekt om inhoud te blokkeren, kun je Vivaldi’s Tracerings- en reclamefilter inschakelen of een Extensie gebruiken.