Toegangstoetsen op websites

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

Toegangstoetsen zijn een manier om belangrijke functionaliteit op een webpagina met sneltoetsen te bereiken. Elke website kan deze sneltoetsen instellen, zodat de website gemakkelijk toegankelijk is via de browser.

Om de beschikbare sneltoetsen te zien, kun je:

Gebruik de sneltoets Alt+Shift / Ctrl ⌥ samen met de aangegeven toets om de snelkoppeling op de webpagina te activeren.

Meer lezen

Access Keys and how to use them in Vivaldi