Werkbalken bewerken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Português Български 简体中文

Bij Vivaldi draait het allemaal om aanpasbaarheid. Het bewerken van werkbalken is een van de aanpassingshulpmiddelen waarmee je de browser naar eigen wens kunt aanpassen.

Knoppen verplaatsen

Om knoppen op de werkbalken te verplaatsen, hou je de Shift-toets ingedrukt en sleep je de knop naar de nieuwe locatie. Je kunt niet alleen de volgorde van knoppen op een werkbalk aanpassen, knoppen kunnen ook tussen adresbalk en statusbalk worden verplaatst. Op de plek waar je een knop kunt plaatsen, wordt een lijn weergegeven.

Een knop verslepen naar een nieuwe locatie

Knoppen verwijderen

Om een knop op een werkbalk te verbergen, kun je erop rechtsklikken > Aanpassen > Verwijderen van werkbalk.

Een knop van de werkbalk verwijderen

Werkbalken herstellen

Om de wijzigingen terug te draaien, kun je rechtsklikken op een knop > Aanpassen > Werkbalk herstellen naar standaard.

Je kunt ook gaan naar Instellingen > Uiterlijk > Vensteruiterlijk > Aanpassingen werkbalk en op Adresbalk of Statusbalk herstellen klikken.