Gegevens synchroniseren tussen apparaten

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Dansk Português Português Български 简体中文

Synchroniseer bladwijzers, wachtwoorden, open tabs en meer tussen je pc en mobiele apparaten door je aan te melden bij je Vivaldi-account.

Aanmelden bij Synchronisatie

Om je in Vivaldi Mobiel aan te melden bij Synchronisatie:

1. Tik op het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu in de hoek rechtsboven, naast het adresveld;
  2. Kies Instellingen > Synchronisatie.
  3. Voer je aanmeldgegevens in, geef desgewenst een apparaatnaam op en tik op Aanmelden.
  4. Voer het versleutelingswachtwoord in en tik op Doorgaan.

Als je nog geen Vivaldi-account hebt, registreer er dan een op Vivaldi.net.

Synchroniseren op Mobiel

Net als op de browser voor de pc, kun je kiezen of je alle gegevens of slechts een deel wilt synchroniseren.

Soorten gegevens die je kunt synchroniseren:

Om te gaan synchroniseren, tik je op Synchronisatie starten.

Instellingenpagina Synchronisatie

De eerste synchronisatie kan even duren, vooral bij grote profielen, dus je moet misschien even wachten voor alle gesynchroniseerde gegevens zichtbaar worden op je mobiele apparaat.